Yakkay cykelhjälmar

Yakkay är känd för sina cykelhjälmar som ser ut som en keps eller en fiskarhatt. Yakkays speciella hjälmar kom på marknaden som en frisk fläkt jämfört med traditionella cykelhjälmar, som vanligtvis varit mer sportiga och inte har matchat lika bra till vardagskläder.

Cyklar används naturligtvis också för sport, och här är den traditionella cykelhjälmen ganska lämplig, men för den vanliga cyklisten i storstäderna är det trevligare med en av dessa moderna hjälmar som matchar bättre med vardagskläder. Vågen av nya typer av cykelhjälmar som Yakkay har skapat har lett till stor framgång på Nutcase, som gör cykelhjälmar som påminner lite om Yakkays. Nutcase har dock mer fokus på bowlingbollhjälmarna, som endast fyller en liten del av Yakkays urval.

Yakkay cykelhjälm – huvudbonader för smarta människor

Om du har varit trött på att cykla runt med en traditionell hjälm på ditt huvud, så är Yakkays  cykelhjälmar svaret på alla dina böner. Naturligtvis måste en cykelhjälm skydda ditt huvud om du skulle råka ut för en olycka. Men det skadar inte att hjälmen utstrålar lite stilkänsla på cykelvägarna till och från jobbet? Med en Yakkay cykelhjälm har du en unik möjlighet att sticka ut från mängden med en kvalitetshjälm som ger maximal skydd samtidigt som du bara visar lite personlighet.

Yakkay har ett unikt koncept när det gäller den eleganta och säkerhetsmedvetna cyklisten. Om du vill ha ett nytt utseende behöver du inte byta cykelhjälm, du behöver bara byta hjälmens skydd. Cykelhjälmen täcks helt enkelt under ett smart skydd. Yakkay erbjuder ett brett utbud av skydd - eller ”cover” - till hjälmen. Det kan vara en keps som du drar över hjälmen, eller det kan vara en denimhatt, en filthatt eller kanske en hatt i oilskin.

Yakkay – en dansk designprodukt i världsklass

Alla internationella säkerhetsstandarder är naturligtvis testade och godkända. Med en Yakkay cykelhjälm är du klädd för att träffa omvärlden med det uttryck du och ingen annan har. Yakkay är cykelhjälmen som förenar säkerhet med stil.

Det är ingen slump att Yakkay skapades i Danmark. Danskarna är bland världens mest cyklande folk, medan Dessutom är danskarna kända för sin design inom flera områden. Dessa är de två element som ligger till grund för Yakkay. Cykelhjälmarna utvecklas utifrån konstruktörernas inblick i önskemål och krav som moderna människor har överallt i världen. Denna kunskap används för att skapa vackert utformade lösningar som samtidigt täcker behovet av att färdas säkert i trafiken. 

Om du väljer en hjälm och skydd från Yakkay, är du nästan garanterad att få uppmärksamhet och beundran hos andra cyklister, vänner och kollegor som liksom de flesta använder traditionella och gammaldags hjälmar utan personlig touch. 

Yakkay har också introducerat en regnrock som är lämplig för cykling, som motstår de våta, svenska klimatet- och kalla vintrarna. Designen är enkel och klassisk - precis som de många klassiska skydd du kan köpa till hjälmen.
 

Yakkay cykelhjälm – en blandning mellan tradition och förnyelse

Med en Yakkay cykelhjälm väljer du vem du vill vara. Kanske väljer du det eleganta utseendet, den klassiska eller den tuffa och vågade. Ena dagen är du en ryttarstaty och nästa dag varierar du mellan att se ut som en jockey på travbanan eller en isbjörn. Fantasin sätter inga gränser! Byt utseende så ofta som det passar dig, och visa världen hur en smart och snygg cyklist ser ut idag!