UrbanWinner cykelhjälmar

UrbanWinner är en dansk-designad cykelhjälm, som finns i en mängd vackra färger. Hjälmen har inbyggd LED-lampa på nackspännet (ej version 4.0), reflexer både fram och bak, ett säkert och klämfritt magnetlås, kudde för hakan med kardborreband, så att remmen inte irriterar och extra utbytbara komfortkuddar i olika tjocklekar. Allt som allt en komplett dansk cykelhjälm i ett brett sortiment i både neon färger och mer neutrala modeller, som alla finns i tre storlekar.

OBS: UrbanWinner 4.0 har inte LED-lampa

UrbanWinner har inbyggda LED-lampor och toppmodern design

Urban Winner hjälm - och skater hjälm - är en dansk designad hjälm av hög kvalitet med säkerhet i åtanke, bra passform och med oerhört många individuella alternativ för att anpassa din hjälm till huvudet. Som med mycket annan kvalitetsdesign från Danmark är UrbanWinner cykelhjälm stilsäker och tillgänglig i både pangfärger och mer klassiska färger - beroende på ditt temperament. Hjälmen är godkänd för både cykling, skateboarding, skridskoåkning och sparkcyklar. Med andra ord kan den användas i alla vardagssituationer du kan stöta på med hjul under foten - både till pappa, mamma och alla barn.

Urban Winner cykelhjälm är starkt inspirerad av de mer fashionabla skaterhjälmar, som har gradvis blivit allmänt spridda överallt: Det är definitivt mer spännande och läckra att titta på än de traditionella och något tråkiga hjälmar med stora hål för ventilation, som faktiskt är utformad för att idrottare mer än urbana människor med ett annat behov.

 

Om du gillar klassisk och djärv dansk design, välj en UrbanWinner cykelhjälm

Den danska cykelhjälmen är i en design för sig själv när det gäller säkerhet, komfort och anpassningsförmåga. Både på fram- och baksidan av hjälmen sitter reflexer fast med Urban Winners namn. Det finns LED-baklykta i nackspännet, så bilister alltid kan se dig, du får dessutom en speciell hakkudde för remmen under hakan. Slutligen är det magnetiska låset enkelt och klickbart, så att du aldrig klämmer fast den känsliga huden under hakan när du öppnar eller sätter fast remmen.

En av de stora fördelarna med cykelhjälmarna Urban Winner är de stora möjligheterna att justera hjälmen till huvudformen. Det sker med ett justerbart spänne i nacken och kuddar i tre tjocklekar som kan sättas in i hjälmen beroende på hur tätt den ska sitta. Detta är den bästa möjligheten på marknaden att få en cykelhjälm som tillpassar sig till dig och inte vice versa.

Urban Winner kan ses som det danska alternativet till Amerikanska Nutcase, som är mycket populärt i Sverige. De två märkena påminner om varandra men medan att Nutcase är ett redan mycket välkänt märke så är Urban Winner ännu inte lika känt på marknaden, trots att de tillverkar riktigt bra hjälmar som även har ett par extra funktioner i jämförelse med Nutcase.