Nutcase Snow Skidhjälm, Blackish

OBS: Denna hjälm är inte godkänd som cykelhjälm.

Vi har utökat vårt sortiment med denna unika Nutcase Snow skidhjälm eftersom vi tycker att den kompletterar våra Nutcase Cykelhjälmar. Dessutom finns det en kollektion...
OBS: Denna hjälm är inte godkänd som cykelhjälm.

Vi har utökat vårt sortiment med denna unika Nutcase Snow skidhjälm eftersom vi tycker att den kompletterar våra Nutcase Cykelhjälmar. Dessutom finns det en kollektion för barn som heter Snow & Bike som är både skid- och cykelhjälmar för barn och då är det bara rättvist att vi har en skidhjälm som passar vuxna också! Skillnaden på denna hjälm och Snow & Bike är att denna hjälm inte är godkänd för cykling . 

Nutcase's Snow Sport hjälmar uppfyller säkerhetsstandarden ASTM F2040 för skidsporthjälmar. Varje hjälm är försedd med tre storlekar fleece liners för en varm och perfekt passform, en skidglasögon hållare på baksidan och avtagbara öronvärmare. Det praktiska magnetspännet kan manövreras med en hand.

Som en generell guide: Snow S/M passar barn, tonåringar och vuxna med storlek 52-57cm och L/XL passar vuxna mellan 58-62cm.
Läs mer

Rek. pris: 1 183 SEK

899 SEK (FRI FRAKT - över 799 SEK)Externt lager (4-5 dagars leveranstid)FärgSvart
ModellSnow
FöremålSkidhjälm
MärkeNutcase
ÅldersgruppVuxen
CE-godkänntNej, men har ASTM F2040 säkerhetsstandard för Skidhjälmar
StilSkater
StorlekS/M 53-57 cm och L/XL 58-61 cm
LuftintagFram , bak och uppe på hjälmen
HakspänneMagnetisk
SkärmNej
NackspänneJa (vridspänne)
ReflexerJa

Liknande produkter:

  • Nutcase Snow Skidhjälm, Atlantic Blue