Nutcase Snow & Bike 


Nu behöver du inte köpa två olika hjälmar till ditt barn, alla barn med huvudomkrets 46-52 cm kan använda denna Cykel och Skidsportshjälm från Nutcase. 

Little Nutty Skidsports- och Cykelhjälm är en perfekt hjälm för de minsta barnen som är godkänd för både cykel-CE EN 1078  samt uppfyller kraven för skidhjälmar med :ASTM F2040 godkännande.

Äntligen har nutcase tillverkat en hjälm som är godkänd både för cykling och skid-sport. När barnen är små och växer, är det oerhört praktiskt att man bara ska köpa en hjälm som skyddar både, när barnen cyklar och när de åker skidor! Nutcase Snow & Bike hör till Nutcases Little Nutty hjälmar och finns för huvudomkrets 46-52 cm. Hjälmen har ett ytterskal gjort av ABS-plast och är fodrad innuti med EPS-skum. Ventilationshål finns både fram och bak och uppe på hjälmen. De främre ventilationshålen skyddas med ett nät, så smuts och insekter inte kommer in i hjälmen. Spin Dial vridspänne och vadderade kuddar ser till att hjälmen får den bästa tänkbara passformen. Hakspännet är ett magnetspänne och kan öppnas och stängas med en hand, Dessutom har hjälmen utbytbara öronvärmare , reflexer hela vägen runt hjälmen , mjuk kudde på hakremmen och en solid rem för extra reflexer, cykellykta eller skidglasögon. 

Mät alltid huvudstorleken innan du beställer en hjälm från Nutcase.