Nutcase Metroride

Nutcase är ett av de mest eftertraktade varumärkena på eCykelhjälm.se, så därför är vi glada att få presentera den senaste generationen Nutcase cykelhjälmar, nämligen METRORIDE. Nu har Nutcase har tagit hjälmarna upp till en helt ny nivå, METRORIDE har en ny och förbättrad hjälmkonstruktion som i ännu större grad möter säkerhetsbehoven . Nutcase har dessutom släppt loss kreativiteten så att hjälmarna har fått helt unika, nya designs som kommer att falla de flesta i smaken.

Nutcase METRORIDE Cykelhjelme

METRORIDE är cykelhjälmar med personlighet

Nutcase strävar efter att skapa cykelhjälmar som faller i allas smak. Nutcase METRORIDE riktar sig direkt till cyklister, motorcyklister, skatare, inline och rullskridsko entusiaster. Utseende är inte allt, mendet är trots allt en viktig faktor som Nutcase vänar om med den personliga och aerodynamiska designen, Nutcase METRORIDE har mycket att erbjuda och har en mycket speciell aura omkring sig.

Nutcases grundläggare Michael har satt sig i cyklisternas situation och frågat sig "Vad definierar en bra cykelhjälm"?, han kom fram till att det är säkerhet, komfort och personlig design som skulle vara i fokus när han skapade den nya generationen av cykelhjälmar från Nutcase-METRORIDE. Det är inte så konstigt att Nutcase är bland världens mest sålda cykelhjälmar, och med METORIDE-generationens lätthet, passform och design tvivlar vi inte på att METRORIDE kommer att bli ännu en fantastisk från Nutcases sida.

Nutcase METRORIDE är en av de bästa ventilerade Nutcase cykelhjälmarna någonsin. De avlånga ventilationshålen är ganska atypiska, eftersom de tidigare Nutcase-cykelhjälmarna har avrundade ventilationshål. Slutsatsen måste vara; Bättre ventilation ger en bättre cykelhjälmupplevelse.

Nutcase METRORIDE - Sätter fart i pedalerna

Cykelhjälmar skal vara en del av en bra, regelbunden daglig rutin, därför spelar det roll vilken typ av cykelhjälm du väljer. Varför välja en helt svart, trist cykelhjälm när det är ett föremål som ska vara en del av ditt dagliga liv. Nutcase METROIDE är en personlig cykelhjälm som passar ditt huvud perfekt och skänker glädje och METRORIDE uttrycker vem du är och låter dig sätta färg på tillvaron. Vem vet, kanske din personliga Nutcase METRORIDE kan inspirera andra att använda cykelhjälmar när de cyklar till jobbet, skolan eller andra fritidsaktiviteter.

METRORIDE är för alla - så enkelt är det, Nutcase cykelhjälmar används över hela världen av alla från affärsmän till unga studenter, för att Nutcase skapar unika cykelhjälmar gjorda med stilistisk och unik design som framhäver individens unika personlighet.

  METRORIDE BLÅDen erfarna Nutcase användaren kan se att  METRORIDE är präglad av den klassiska och snygga Nutcase-designen som vi sett tidigare, men METRORIDE skiljer sig också med den nya och spännande retrodesignen.Design betyder naturligtvis inte allt, och i princip måste din cykelhjälm skydda några av de viktigaste ting du har, nämligen ditt huvud och hjärnan. METRORIDE cykelhjälmar har mycket att erbjuda och kan snabbt bli dina bästa säkerhet i trafiken. METRORIDE är bekväma, lätta cykelhjälmar som är behagliga att ha på sig och lätta att justera, använda och hantera. 

Med METRORIDES fantastiska magnetlås, som fästes under hakan, slipper du det obehagliga klick-låset som man kan klämma sig på. 

Sol och regn är inte längre något du behöver frukta när du cyklar, med METRORIDE cykelhjälm, får du en monterad, men ändå avtagbar skärm som skyddar dina ögon från sol, damm och regn.. 

Sammanfattningsvis - Nutcase Metroride en serie cykelhjälmar som är lätta, ventilerande, med fantastiska färger, och viktigast av allt, med mönster som speglar individens karisma och personlighet. METRORIDE är perfekt för daglig cykling, och roliga fritidsaktiviteter.