Met cykelhjälmar

När många andra företag satsar på att ha många olika modeller med olika design och färger satsar Met på att ha en kvalitetsnivå utöver det vanliga.

Met hjälmar är något dyrare än vissa andra märken men kvalitén är också högre. Med det sagt, för barn så har Met ett par hjälmar som ser riktigt bra ut med en otroligt cool design.

Coola Met cykelhjälmar för 15 och nedåt

När det kommer till Met cykelhjälmar för barn har dom ett par riktigt snygga hjälmar som erbjuder design och utseende som till och med en 15-åring kan uppskatta. Med fyra olika modeller som är skapta för olika åldersgrupper är BUDDY och ELFO skapta för de yngsta barnen och GAMER och CRACKERJACK för de lite äldre.

Met cykelhjälm BUDDY kommer med en mängd olika egenskaper som är viktiga för en hjälm skapt för barn. Säkerheten i denna hjälm är exceptionell och hjälmen kommer med en anti-pinch funktion som gör att ditt barn inte kommer att klämma sig när spännet ska stängas. Hjälmen har dessutom bra ventilation och ett inbyggt insektsnät. 

När det gäller hjälmar för de lite äldre barnen är CRACKERJACK det perfekta valet. Deras hjälmar ser riktigt bra ut och har olika design för pojkar och flickor. Hjälmarna har dessutom samma spänne som är anti pinch och InMold- teknik som betyder att skalet är ingjutet i hjälmen vilket skapar en starkare enhet. Den har dessutom bra ventilation, och nämnde vi att de ser RIKIGT bra ut? 

Met cykelhjälmar erbjuder riktigt bra kvalitet för alla användningsområden

När det gäller hjälmar för vuxna erbjuder Met fem olika cykelhjälmar för road och en hel mängd andra modeller för andra områden. Alla fem med olika färger och designer, Forte, Estro, Inferno UL, Stradivarius HES, samt Sine Thesis Ice Lite. Dessa fem är skapta för olika användningsområdet där alla erbjuder sportigt design med högsta klass säkerhet.

• SINE THESIS ICE LITE är skapt för att ha ett fantastiskt ventilationssystem och skapa ett så lågt luftmotstånd som möjligt. bara 20% av ytan som hjälmen täcker kommer i kontakt med ditt huvud på grund av kuddar som gör så att det knappt känns att du använder en hjälm över huvud taget. 

• STRADIVARIUS HES bärs av professionella cyklister av en orsak. Inte bara är den så lätt att det bokstavligen känns som att du inte har en hjälm på dig, men den skyddar dig bättre än någon annan. Med HES teknologi som tar den koncentrerade smällen och sprider ut den jämbördigt över hjälmens yta kan denna hjälm bokstavligen rädda liv. 

• Forte, Estro, och Inferno UL erbjuder alla en slick design med fantastisk ventilation och säkerhet. Du kan helt enkelt inte ta fel med någon av dessa modeller när det kommer till vikt, användning, komfort, säkerhet, eller design. Dessa cykelhjälmar är av alla högsta klass och även om kostnaden är något högre än andra märken så får du i detta fall vad du betalar för.

Slutsats

Met cykelhjälmar är helt enkelt riktigt bra. För barn erbjuder de säkerhet och design som garanterat kan få den yngre generationen att sätta på sig en cykelhjälm.

För vuxna är hjälmarna skapta för dem som tar cyklandet på allvar, eller använder cykling som träning. De erbjuder kvalitet av högsta klass och även om de är dyrare än andra cykelhjälmsmärken, levererar de en kvalitetsprodukt som är klart värd priset