Hövding Cykelhjälm Airbag 2.0

Hövdinghjälmen fungerar som en uppblåsbar cykelhjälm som fungerar på samma sätt som airbagen i en bil. Du tar på dig hjälmen runt halsen och när dragkedjan är stängd kan du aktivera airbagen. Om du råkar ut för en olycka kommer...
Hövdinghjälmen fungerar som en uppblåsbar cykelhjälm som fungerar på samma sätt som airbagen i en bil. Du tar på dig hjälmen runt halsen och när dragkedjan är stängd kan du aktivera airbagen. Om du råkar ut för en olycka kommer krockkudden att utlysas på en splitsekund och skydda ditt huvud hela vägen runt i form av en stor kudde.

Hur kan Hövdinghjälm / krage veta när den skall utlösas?
Under kragen finns det små sensorer som fångar dina rörelser. Om plötsliga och våldsamma rörelser uppstår, kommer airbagen att utlösas och därigenom ge bästa skydd.

Hövding är CE-godkänd och uppfyller kraven för en bra och säker cykelhjälm. Med airbagen kommer ett standard cover.

VIKTIGT: Det är viktigt att du inte går runt med Hövding hjälmen när den är aktiverad, om du till exempel snabbt böjer dig ner, kan sensorn i hjälmen betrakta det som ett fall och då utlöses airbagen. Det utgår ingen ersättning i detta fall.OBS! Om du vill ladda din Hövding via din dator, bör vi informera om att Hövding för närvarande inte kan laddas upp via datorer som har Windows 8 eller 8.1. Hövding arbetar på att lösa saken.
Läs mer(Om du är osäker på storleken? Klicka här.)

Externt lager (4-5 dagars leveranstid)Mer information om Hövding cykelhjälm

Nedan hittar du ytterligare information om den revolutionerande airbagen frånHövding. Vi har listat de vanliga frågorna och svarat på dem. Om du har frågor som inte besvaras nedan är du välkommen att kontakta oss.


Vanliga frågor

Var kommer Hövding från?
För drygt 10 år sedan fick två svenska kvinnor idéen om ett revolutionerande alternativ till traditionella cykelhjälmar. Idag är version 2.0 av deras krockkudde väldigt populär över hela världen.
Vad väger den?
635 g utan shell.
Kan airbagen tvättas?
Du kan tvätta det skal(shell) som sitter runt krockkudden själv. Vi rekommenderar att du tvättar det för hand. (Se vad varumärket )
Hur fungerar det med batteriet?
Du kan ladda de medföljande batterierna. Mn kan se på hjälmens krage när batteriet är lågt. Batterilivslängden är upp till 10 timmar (före laddning)
Om hjälmen har utlösts, kan du använda den igen?
Nej, det kan man inte. Har det skett en speciell olycka så vill Hövding gärna ta en titt på din Airbag eftersom det finns en liten svart låda i kragen som kan berätta vad som orsakade kragen utlöstes. På så sätt kan de fortsätta att utveckla airbagen med ny kunskap.
Vad gör jag med den när den ska slängas?
Lämna in den till återvinning , det finns många små elektroniska delar i hjälmen som gör att den inte ska kasseras med vanligt avfall.
Mest sökta:
airbag hjälm
uppblåsbar cykelhjälm
cykel airbag
hövding cykelhjälm
cykelhjälm airbag
cykel krockkudde
cykelairbag
osynlig cykelhjälm
hövding airbag
cykelhjälm uppblåsbar
cykel hjälm krage
cykelhjälm med airbag
Hövdinghjälm
osynligt cykelhjälm pris
Den osynliga cykelhjälmen
hövding cykelhjälm

Liknande produkter:

 • Monogram Cover till Hövding 2.0
 • Hi-Vis Cover till Hövding 2.0
 • Barcelona Cover till Hövding 2.0
 • Antwerp Cover till Hövding 2.0
 • Malmö Cover till Hövding 2.0
 • Sarek Odyssey Cover till Hövding 2.0
 • Reflex Cover till Hövding 2.0
 • Hidden Place Cover till Hövding 2.0
 • Copenhagen Cover til Hövding 2.0
 • Amsterdam Cover till Hövding 2.0
 • Berlin Cover till Hövding 2.0
 • Violently Happy Cover till Hövding 2.0