Crazy Safety

Crazy Safety är roliga Danska designhjälmar, gjutna som söta, finurliga och färgstarka djur som lockar fram ett leende. Säkerhet i trafiken är en första prioritet, särskilt när det gäller dina barn, men det är inte alltid lätt att få barn att använda hjälm. Crazy Safety har tagit hänsyn till och har slagit huvudet på spiken, genom att skapa älskvärda hjälmar, som barnen faktiskt vill använda. And who are we kidding – som är jätte coola!

Både galet, roligt och säkert!

Barn är ständigt i rörelse och det ger en del slag och fall och vi kan inte alltid vara där för att skydda våra barn. Men vad vi kan göra är att skydda dem med en bra och säker hjälm på huvudet.

 Crazy Safety blir snabbt barnens trogna kompanjon, och tillsammans kan de uppleva många äventyr där huvudet är skyddat. Barnen kan låta fantasin vandra och inte minst ge andra barn en önskan om att använda cykelhjälmar också. Sammantaget är Crazy Safety mer än bara en cykelhjälm.

Crazy Safety – barnhjälmar i en klass för sig

Alla Crazy Safety cykelhjälmar är säkerhetsgodkända av det internationellt erkända institutet TÜV. Alla hjälmar är med standardgummiyta och LED-ljus i nacken. Den speciella designen hos Crazy Safety hjälmar är särskilt betonad med matchande hakskydd med tänder som gör att det ser ut som om du befinner dig i djurets mun som ligger på hjälmen. Det är så coolt!

 

Hjälmarna är i en klassför sig själva, förutom att se ut som djur, så får hjälmens 3D- effekt djuren att se levande ut. Hjälmarna är otroligt lätta och bekväma att bära och eftersom hjälmen har god ventilation, så känns det inte lika varmt i Crazy Safety hjälmen som det kan göra i många andra hjälmar.

Så här fick man idén till CrazySafety

Designern Zdenko var riktigt trött på den tråkiga cykelhjälmen han hade när han gick i 8: e klass. Därför började han dekorera sin cykelhjälm, med styrolitkulor, och skapade en rolig och spännande hjälm som snabbt blev en hit på hans skola.

 

Efter detta har han inte kunnat släppa idén och det har nu blivit otroligt många roliga säkerhetshjälmar. Zdenkos speciella teknik är att han använder modellvax som han formar fram till roliga och unika djur.

Crazy Safety tillbehör

Det är inte bara Crazy Safety cykelhjälmar du hittar i vårt sortiment. Crazy Safety tillverkar också cykellås, ringklockor, handskar och drickflaskor, som matchar de olika hjälmarna för att hålla det roliga djurtema som Crazy Safety-hjälmarna utstrålar.

 

Sätt dig samman med ditt barn och utforska vårt sortiment av unika Crazy Safety hjälmar, och ta reda på om du är en farlig farlig tiger eller en söt och unik giraff. Ha kul!