Closca Fuga ihopvikbar cykelhjälm

Closca Design har skapat ihopvikbara cykelhjälmar med ett läckert design och innovativt utseende, vilket ger dig en hjälm som kombinerar säkerhet med funktionalitet. Vik hjälmen ihop efter användning och förvara den i väskan. Closca Fuga är framtidens hjälm. Modern design och läckra material. Funktionell cykelhjälm som är säkerhetsgodkänd.


Vi känner alla till scenariot. Vi har kört in i stan för att handla. Vi stiger av cykeln, det regnar och vi har ingenstans att lägga vår cykelhjälm. Om du lämnar hjälmen i cykelkorgen blir den antingen våt eller stulen. Just vid detta tillfälle är det besvärligt att ha med sig en cykelhjälm.

Closca har lösningen 

Den spanska firman Closca Design har funnit lösningen på detta problem. De har skapat en innovativ, ihopvikbar hjälm, som du kan ha med dig i väskan. 

Det har lyckats Closca Design att skaba en stilren hjälm med mera än en funktion. En snygg cykelhjälm som utan tvivel ser snygg ut på. 

Det bästa med denna hjälm är att hjälmen i stort sett inte tar någon plats när man har den i väskan. För när hjälmens tre delar/ringar blir ihopvikta så är hjälmen endast omkring 6-7 cm hög. Det motsvarar tjockleken på en Harry Potter bok. 

Closca Fuga - en “vik ihop mig” hjälm

Closca Fuga cykelhjälm är en funktionell cykelhjälm i stilfull design med utsökta detaljer. Hjälmens skapare har tänkt på stadscyklisten, och Closca Fuga är därför perfekt för dig som cyklar i storstaden varje dag.

En cykelhjälm som du kan räkna med

Du skall inte oroa dig för att hjalmen saknar säkerhetsgodkännanden.Closca Fuga cykelhjälm har nämligen besått alla test för att få alla de säkerhetsgodkännanden som krävs för  cykelhjälmar.Dessutom har Clorsa Fuga vunnit flera design, samt säkerhets priser,och detta medverkar till att det är en hjälm som man kan lita på. 

Säkerhetsgodkännande: Certified ES 1078 / CPSC.
Priser: Best Bike Product 2015 (Se flera priser här: Closca design priser)

Tanken på att ha en hjälm som kan vikas ihop, vikas upp igen och fortfarande skydda ditt huvud på bästa sätt är fantastisk! Man har verkligen tänkt på detaljerna, funktion och design. 

Säkerhetsgodkännanden bör komma i första hand när man ska välja cykelhjälm. Det är praktiskt med en hjälm som kan vikas ihop, men vad hjälper det ifall hjälmen inte skyddar optimalt vid slag eller fall. 

Det är inte något man behöver oroa sig för när man är ågare av en Clorsa Fuga cykelhjälm. Closca Design har nemligen ett team med duktiga forskare som har tänkt igenom varje detalj, så hjälmen på alla sätt och vis lever upp till de säkerhetskrav vi har på hjälmar här i Sverige. 

Sådan är den ihopvikbara cykelhjälmen uppbyggd

Closca Fugas inre del är förstärkt med glasfiber, EPS och PC för bästa möjliga skydd i minimal tjocklek.

En lätt hjälm med bra ventilation, som sker genom luftkanalerna som är inbyggda i cykelhjälmens design. Även Closca Design kallar ventilationssystemet osynligt, eftersom luftkanalerna inte ses tydligt som på andra cykelhjälmar.

Med hjälmen får du en skärm som är gjord i en snygg design som ger hjälmen ett modernt utseende. Till och med i nacken är en liten skärmdetalj som "löper"  längs hjälmkanten, vilket gör att bak- och fram skärmen "smälter" ihop.

Closca Fugas fastspänningssystem förtjänar ett helt avsnitt för sig själv. Med ett smart elastiskt band sträcker sig remmarna när du tar på dig hjälmen och de drar sig tillbaka när hjälmen sitter på huvudet. På så sätt sitter hjälmen där den ska och du behöver inte efterjustera din hjälm varje gång du tar på dig den.

Hos eCykelhjalm.se kan du beställa Closca Fuga i tre olika storlekar: Small: 54-56 cm, Medium: 57-59 cm, samt Large: 60-62 cm. 

Closca Fuga är en hjälm som talar till ditt hjärta

Med det breda utbudet av Closca Fuga cykelhjälmar är det definitivt möjligt för dig att hitta en hjälm som matchar din stil.

Det är långt ifrån tråkigt att använda en hjälm. Så om du är den typ som gillar att matcha dina kläder och vill ha en hjälm som också är klädsam, är Closca Fuga det rätta valet.

Closca Fuga är cykelhjälmens svar på Gucci! Den goda känslan du får när du bär hjälmen gör att du känner dig bekväm och stilfull, vilken för många är otroligt viktig.

Att välja en cykelhjälm är inte längre bara en fråga om säkerhet. Det har också blivit ett tillbehör som vi gäna vill se snygga ut i!

Closca Fuga är en hjälm som matchar självförtroendet.

Extra tillbehör till Closca Fuga

Som det ser ud just nu så har du möjlighet för att köpa extra tillbehör till din Closca Fuga cykelhjälm. Der finns för tillfället två Closca Fuga hjelmmössor, som ger dig möjligheten för att hålla dig varm på frostkalla dagar. 

Tyvärr finns det inte många tillbehör på marknaden än, men vi hoppas att vi i framtiden ska kunna erbjuda fler tillbehör till de läckra Closca Fuga cykelhjälmarna.