Abus Youn-I

Youn-I ger ett bra skydd och är dessutom en fröjd för ögat. Lätt och luftig juniorhjälm, som med sin InMold konstruktion är helt i sin egen klass. Youn-I är säkerhetsgodkänd och har ett LED-Ljus i nacken. Se mer nedan.

En fornuftig junior cykelhjälm

Youn-I är en lätt och luftig hjälm som uppfyller alla säkerhetskrav för cykelhjälmar. Dessutom är Youn-I skapad med en in-mold design.

Abus Youn-I är en fröjd för ögat

Youn-I är en klassisk cykelhjälms modell med snygga och som verkligen är färgrik.

Hjälmens blanka yta, samt unika färger, gör att hjälmen nästan skiner när man kommer cyklande. Youn-I hjelmen fås också i mera dämpade färger om man så önskar, såsom svart och vitt. Den svarta och vita  Youn-I har en matt yta.

Juniorhjälmens remmar säkerställer naturlightvis att hjälmen sitter rätt på huvudet och blir sittande där den är, men Abus Youn-I's remmar är också en del av hjälmens look, som också gör den unik.

Juniorhjälm med många goda funktioner

Junior-hjälmen har tvättbara kuddar som kan tvättas för hand med ljummet vatten. 

Remmarna är enkla att justera och generellt är Youn-I en cykelhjälm som är lätt att tilpassa efter egen önskan så den sitter säkert och bekvämt.

Hjälmen känns inte innestängd, för den har mere än 17 ventilationshål,och då får man en god och luftig hjälm. I ventilationshålen sitter insektsnät så junioren undgår insekter i hjälmen.

Youn-I är en Se-mig-här-kommer-jag cykelhjälm

Når man er ung tror man att man är odödlig och det kommer tyvärr också fram när våra små dare devils sitter på cykelsadeln. 
Därför är det viktigt att de kommer ihåg att ta på sig hjälmen och vigtigt att de också syns i trafiken.

Youn-I har utöver sina snygga starka färger också reflexer på baksidan av hjälmen. Utöver det har hjälmen ett högt placerat LED-ljus i nacken med 180 graders synlighet. 
LED-ljuset har tre ljusfunktioner, vanligt fast ljus, och två olika slags blinkande ljus. Lampan tänds med ett enda tryck.

Önskar du att ditt barn får en hjälm som inte bara beskyddar, men också ökar synligheten så är det värt att ta Youn-I i betraktning.